HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.09.30. 23:47 gyüvi

Keresőkifejezések

Pár blogban rendszeresen közzéteszik a legviccesebb keresőkifejezéseket. Mondjuk én még mindig nem vágom, hogy pontosan mik is ezek, de ha jól értem, a keresők ilyen szavakra irányítják a szörfölőt a közgázbiciklire. Na lássuk, mik is ezek a kifejezések:

  • legolcsóbban+u-lakat - nagyon helyes, nem szabad "guriga"-lakatot használni!
  • biciklitároló+közgáz - ez igen! Van, aki a neten keresi a c-épület melletti bringatárolót. :)
  • bicikli+biztonsági+felszerelés+olcson - az olcsóság visszatérő kifejezés, látszik hogy a racionális bringás is a hasznot maximalizálja, a költségeket minimalizálja.
  • rendörséghez+hány+cm-töl+lehet+jelentkezni - először azt hittem, hogy "rendőrséghez hány critical masstől lehet jelentkezni", vagyis a rendőrakadémiára előfeltétel a cm-szervezőség, de aztán rájöttem, a cm-nek vannak egyéb jelentései is. :)
  • onanizálás - még rendben van, az egyik posztunk címe tartalmazta ezt a szót. Egyébként a google 3. oldalon dobja ki a közgázbiciklit. Az ominózus posztunk jó eséllyel folytatódni fog, pont ma kaptam egy olvasói levelet a városi kerékpározás és poszt/modernitás témakörben, készülhettek... :)
  • uj+foto+budapestbe+amator+parok - érdekelne, hogy pontosan mire is keresett rá a guglizó... :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr381419707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása