HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.12.10. 16:45 gyüvi

Véleményezés az új épületről!

Most Te is hallathatod a hangodat! Hivatalos közvélemény-kutatás zajlik a régi (Fővám téri, E) és új (Közraktár úti, C) épületek infrastruktúrájáról.

Ha úgy érzed, az új épületnél fájón hiányzik egy normális kerékpártároló, most szóvá teheted! A kérdőív második oldalának negyedik pontjához kérlek írd le, miért lenne szükség szerinted egy tárolóra! Hidd el, minél többen írják ezt le, annál nagyobb hatást fog gyakorolni!

A kérdőív itt (http://www.uni-corvinus.hu/?28029) megtalálható, belépéshez a Cusman-kód szükséges (neptun-kód + az a jelszó, amivel az egyetemi gépekre szoktál bejelentkezni).

A kitöltés határideje december 12., az erről tájékoztató levelet 7-én küldték ki vagyis öt egész napot szántak a teljes körű véleménynyilvánításra...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csatlakozz a Közgázbiciklihez a Facebookon! Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr411588526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása