HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.09.23. 20:43 gyüvi

Minimal Mass szept. 25-én, pénteken

Ezeknek a betekert, rasztás pajesszal nyomuló Dávidkáknak és Sárikáknak már semmi sem elég. Nem érik be azzal, hogy kedden egy fél estére térdre kényszerítették büszke hazánk fővárosát, pénteken újabb gyalogos- és autósbosszantásra készülnek az izraeli székhelyű futárcégek szereldéinek homályos zugaiban. Azt állítják a holnapjukon, hogy szabályosan közlekednek, lesz lámpájuk, és elkerülik a "nagy gyalogosforgalmú gyalogos- és kerékpárutakat", de MI tudjuk, hogy ez csak álca! MI fel tudjuk ismerni a sorok közötti kikacsintást! Az alig titkolt célja ennek a neobici(kli)onista szervezetnek, hogy még jobban tönkretegye az amúgy is keserves életünket saját hazánkban!

Aki nem hiszi, nézze meg a saját szemével, hogyan változtatják ezek a prenomák hordák csatatérré a Kossuth Deák teret. Tessék: 

(Minimal Mass: szept. 25., péntek, 18.00, Hősök tere, infó+útvonal itt.)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr981402749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása