HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.04.24. 21:42 gyüvi

CM rendezői szemmel

Öt nap késéssel nyilván a kutyát sem érdekli, hogy milyen is belülről a critical mass, de csak most volt időm leírni ezt a pár gondolatot.

 

- A tabáni gyűlés nem volt a legkönnyebben megközelíthető helyen, cserébe igen szép kilátás nyílt a vár(os)ra
- Sinya nagyon szimpatikus mondata volt, hogy az emeléssel bevárják a rendezőket, leszarva a tv-híradókat
- Kükü kiemelte, hogy nem érdekli semmiféle politikai megnyilvánulás, ne szóljanak senkinek, ha zászlót lobogtat vagy jelszavakat ordibál. Mindenkinek a magánügye, a felvonulás nem tartozik semmiféle politikai alakulathoz. (Ekkor többen bekiabálták, hogy "LMP! LMP!" :)
- Az biztos, hogy idei CM-mánia a "SÜN!"
- Legfanibb élményem, mikor László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke (egy idősebb faszi) kék ingben a hátamba kapaszkodva próbált meg előrejutni a zöldpólósok erdejében, mire valaki beszólt neki hátulról: "Mi van tata, részeg vagy?"...
- A forgalom leállításánal persze a szokásos tanácstalanság, hogy ki hova álljon, mit zárjunk le kordonnal, merre mehetnek az autósok, mikor engedjük át a gyalogosokat. A Bajcsy-Andrássy kereszteződésnél állt egy rendőr, gyakorlatilag ő terelte a forgalmat. Kb. fél órán belül be is állt a koreográfia, hol, mikor, kit, merre.
- Anyázós autósból összesen eggyel találkoztam, leginkább azért, mert nem olyan helyen álltam, ahol lettek volna kocsik. :)
- A felvonulók nagyon jófejek, nem igazán szabálytalanodnak, persze mindenki keresi a réseket, ahol kibújhat. :)
- Legközelebb azért olyan helyre állok, ahol bőven lehet észt osztani, az Andrássynál összesen annyit kellett mondani, hogy "Állj!" / "Indulj!".
- Az emelésről sajna lemaradtam... :)
- A legdurvább jelmezt hazafelé láttam. Egy szöszi copfos, női maszkos, miniszoknyás, bugyikilógatós férfi képében... Cyclechic fotópályázatán garantált lett volna az első hely, de már addigra lemerült az aksim. :(

A fotóimat itt tudod megnézni, nyilván nincs fenn mind az 500 db. :)

 

1 komment

Címkék: fotó cm critical mass


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr621084802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neruo 2009.04.29. 14:29:25

"A tabáni gyűlés nem volt a legkönnyebben megközelíthető helyen, cserébe igen szép kilátás nyílt a vár(os)ra"

Rossz irányból jöttél. :)
süti beállítások módosítása