HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.04.20. 22:06 gyüvi

Így kerék a világ!

Szerintem a legszebb fotó a tegnapi CM-ről:

Forrás: http://indafoto.hu/takoca/image/3815319-8324f91e/details/xl

Rengeteg fotó található a criticalmass.hu-n, de talán ha csak egy válogatást szeretnél végignézni, akkor ezt ajánlom. Az mondjuk fani, hogy a "jónős" fotókat kicsit többen nézik meg külön, mint más átlagos képeket. ;) Holnap a Bátor Tábor zsibongóban lévő ngo expós standjánál lesz elég időm szelektálni a saját képeim között, lassan azok is felkerülnek a picasára.

Ma megvolt a városnézés, lassulási futammal, szódázás helyett fagyizással, szabályos közlekedés helyett szabálytalan közelekedéssel. :) Holnap és csütörtökön 10-14 között ingyenes bringaszerelés a régi épület Czuczor utca felőli bejáratánál, a School Café helyén.

4 komment

Címkék: fotó cm critical mass bátor tábor bringaszerelés


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr601076958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apróhölgy 2009.04.20. 22:21:27

Nem volt az olyan nagyon szabályalan :oPPPP Azért remélem, hogy a résztvevők jól érezték magukat....

Neruo 2009.04.22. 16:35:30

Izébigyó ha holnapig olvassa a bringaszerelő. Akitől megkérdeztem múltkor, nem kell-e szerszám, mert nem néztem körül, hogy van pár, és nem csak eseti szerelésről van szó :)

Na szóval van elfekvőben 2 db bovdenvég dugó (olyan fém, amit rá kell fogóval nyomni), amit elkunyizhatok holnap mondjuk egy húsvéti csokitojásért cserébe? Megköszönném!

Apróhölgy 2009.04.22. 17:00:40

@Neruo: Szia! Megkérdeztem tőle, volt nála akkor is és lesz holnap is :o)))
süti beállítások módosítása