HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.04.15. 00:47 gyüvi

Bocs!

Én sem szeretem, amikor szórólaposztók hadán keresztül lehet csak áthaladni valahol, ezért nehéz szívvel szántuk rá magunkat a cédulázásra. Mivel képtelenség megjegyezni, melyik bringára raktunk ki anyagot, és melyikre nem, ezért elképzelhető, hogy többször is megkapod a szórólapunkat. Millió elnézést, megígérjük, hogy nem fogjuk gyakran elkövetni ezt. Cserébe a szerencsésebbek kapnak Közgazdászt, meg matricákat. :)

Ami viszont nagyon feltűnő volt a szórólapozásnál, az a brutálgagyi lakatok tömkelege. Emberek, el fogják lopni a bringátokat, ha nem használtok normális lakatot! Hogy mi számít normális lakatnak, arról már írtunk itt. Megéri beruházni egy minőségi lakatba! A www.bringabutik.hu oldalon rendelhetsz nem túl drága U-lakatokat!

ps: igen, muszáj minden kép hátterébe a BCE-logó :)
ps2: várják az önkéntes szervezők jelentkezését a CM-re, a jelentkezés módjáról itt olvashatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: szórólap lakatolás


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr181065765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása