HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.04.13. 01:20 gyüvi

Bringás arcok a Közgázról I.

Új rovatot indítunk "Bringás arcok a Közgázról" címmel, melyben olyan corvinusos hallgatókat szeretnénk bemutatni, akik rendszeresen bringával járnak az egyetemre. Egyéb érdekességük nincs is, vagy mégis?... ;)

Első áldozatomat, Fülöp Márkot az új épület idős securitysa ajánlott a figyelmembe, mert tavaly neki is elkötötték a kerékpárját a Czuczor utcai épület elől.

- Melyik karra jársz, és hanyad évre?
- T karos vagyok, ötöd-, hatod-, sokadéven... :)

- Mióta jársz suliba bringával?
- Öt éve naponta ingázok Zugligetből. Hogy miért? Mert kurva gyors. Ide 20, vissza 45 perc, ami messze jobb, mint BKV-val, vagy autóval.

- A securitys szerint Te is benne vagy abban a 10-15 emberben, akinek tavaly ellopták innen a kerékpárját.
- Igen, tavaly lovasították meg. Igaz, gagyi spirállakattal volt kikötve, azóta már vastagabb sodronylakatot használok. [Ez se az igazi!, -szerk.]

- Mi a véleményed a városi biciklizésről?
- Ez egy nagy társasjáték. Az emberek agya még nem készült fel arra, hogy az úton nemcsak az autók közlekednek. Folyton dudálnak, leszorítanak. Esszenciája a magyar mentalitásnak: mindenkit letaposni.

Szólj hozzá!

Címkék: bringas arcok lopott kerekpar


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr891061827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása