HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.04.07. 11:35 gyüvi

Jelentkezz Critical Mass-szervezőnek!

Szeretsz zöld pólóban megbénítani egy várost, idióta autósokat osztani, 14 éves, bőgatyás, vastgaggumis, ejtettvázas triálarcokat rendreutasítani? :) Akkor jelentkezz CM-szervezőnek most!

A teendők:
- küldj egy emilt a kuku{kukac}hajtaspajtas{pont}hu címre
- a tárgyba írd be: pólóméret (S M L XL vagy XXL), barátom rendezett
- a levélbe egymás alá kizárólag a következő dolgokat írd bele:
                   - neved
                   - mobilod
                   - emailcímed

Konkrét helyszínt majd a 19-én 12.00 órakor, a Tabánban kezdődő szervezői gyűlésen kérhetsz, és ha tavaly is ott voltál, akkor szinte biztosan meg is kapod. Ne felejtsd, hogy a korhatár betöltött 16 év, nem szabad alkoholt inni, és legalább 12:00-17:30 között rá kellene érned, rossz időben is.
A jelentkezéseket érkezési sorrendben rögzítik, ha betelt a létszám, a honlapra (www.criticalmass.hu) kiteszik. [Ezt a hivatalos hírlevélből másoltam át, arra érthetik, hogy a cm-honlapon is egy idő után meghirdetik a jelentkezést, -a szerk.] Aki rendező lesz, biztosan kap válaszlevelet a jelentkezésére legkésőbb április 16-ig.  Fontos hogy sokan legyünk, mert az idei útvonal is 300 rendezőt igényel. Hajrá!

Szólj hozzá!

Címkék: cm criticalmass szervező


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr441051497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása