HTML

Biciklivel a Közgázra

Belváros, fiatalság, értelmes emberek = biciklis paradicsom!!!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


Jelöld be a Biciklivel a Közgázra csoportot!

Akik nyélen rakják

2009.10.13. 15:11 gyüvi

Jó dolgok találkoznak

Abból mindig valami jó szokott kisülni, ha a különböző kedvencek találkoznak. A TÁP Színház munkásságával a Süss Fel Nap nevű helyen szembesültem először, és "Lujza és Jenő"-jeleneteivel, Paizs "Bicajjal jársz, buzi-e vagy?" Miklós performanszaival, Vajdai "Érezzétek rosszul magatokat!" Vilivel egyből maradandó szellemi károsodást okozott. Így kissé csalódott voltam, mikor csak utólag tudtam meg, hogy a Recikli-Bicikli (pdf!) fantázianevű interaktív-kreatív-ruhademonstrációt ők prezentálták. Nekem erről a bemutatóról gimis korszakom jut az eszembe, a vagizásból farmerszárra varrt, hátsó racsniról leoperált fogaskerékkel, muhaha.

(Fotó: Sarnyai Krisztina)

Bővebb infó itt és itt. A felvonultatott ruhadarabokból bemutató az EtnoMobil keretében, ami a Néprajzi Múzeum városi kampánya.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube táp színház cyclechic recikli bicikli


A bejegyzés trackback címe:

https://kozgazbicikli.blog.hu/api/trackback/id/tr781447585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása